 iStore Tirana

Follow

 iStore Tirana

Company Information

  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Janos Hunyadi, Nr 23
  • Tel/Mob +355692029058
  • Profili Elektronike, Informatike/IT/Software, IT, Kompjutera, Telekomunikation

About Us

iStore ofron produktet Apple aq të dashura për të gjithë, konsulencë teknike, implementim dhe suport shërbimesh, për organizata të mëdha, të mesme dhe të vogla. Duke përdorur teknologjitë më të reja nëpërmjet partnereve global iStore po pasuron dhe thjeshtëson kanalet e komunikimit duke bërë informacionin të aksesueshëm kudo dhe në çdo kohë.

iService është sektori që shërben si suporti teknik i produkteve Apple si dhe i një sërë pajisjesh zyrash si printera dhe fotokopje.

iStore & iService vazhdon të bashkëpunojë me klientët duke i ndihmuar ata në zgjerimin dhe rritjen e biznesit të tyre.

Vizioni

– Dedikimi ndaj klienteve tanë.

– Ne jemi të vendosur të sjellim eksperiencën më të mirë në fushën e aksesimit të  informacionit, për studentët, profesorët, profesionistët kreativë dhe të gjithë klientëve  nëpërmjet një hardware inovative dhe softuerë te avancuar.

Oraret

E Hënë – E Premte:  09:00 – 21:00

E Shtunë: 09:00 – 16:30

E Diel: Pushim